Ammattitaidolla kohteisiin sitoutunutta välitystä!

Kotisi myyminen on hyvä aloittaa realistisella hinta-arviolla joka perustuu markkinatilanteeseen, toteutuneisiin vertailukelpoisiin kauppahintoihin sekä kokemukseemme.

Sinä valitset kuinka haluat kotiasi myytävän. Palvelumme muodostetaan sinun, kohteesi ja elämäntilanteesi mukaisesti. Jotta kotisi löytäisi niin monen asunnonhakijan kuin mahdollista, markkinoimme kaikkia kohteita Etuovi.com -sivulla, Kokkola lehdessä sekä omilla kotisivuillamme ja toimistomme ikkunassa. Sinun luvallasi julkaisemme kohteen myös Facebook.com -sivulla! Myös "hiljainen” myynti on mahdollista - pidämme kohteen mielessä ja tiedot lähettyvillä, jotta voimme myydä sitä sellaista etsivälle!

Ammattitaitoinen ja sitoutunut välittäjä vastaa puhelimeen myös iltaisin ja viikonloppuisin! Hän vastaa mielellään mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin ja on tukenasi koko myynti-prosessin ajan.

Kotipuun historian aikana on kertynyt paljon hyödyllistä ja arvokasta tietoa markkinoista. Tämän kaiken hyödyn saat käyttöösi valitsemalla meidät hoitamaan kotisi myynnin. Se on meille aina kunnia-asia saada asiakkaan luottamus niin suuressa elämän askeleessa, kuin kotinsa myymisessä. Teemme mielellämme kaikkemme, jotta olisit tyytyväinen palveluumme!

Yhteystietosi
Viestisi

Kiitos

Kiitos yhteydenotostanne

 

 

Toimistomme sijaitsee osoitteessa Tehtaankatu 43, Minimani, 67100 Kokkola.

Palvelemme Teitä ma – pe klo. 10.00 – 16.00 - muulloin sopimuksen mukaan.

Ota rohkeasti yhteyttä, autamme mielellämme!