Uutta kotia etsimässä?

Asunnon ostaminen on useimmille ihmisille elämän suurin hanke. Siksi ei olekaan ihme, että tuo askel aiheuttaa epävarmuutta.

Uuden kodin etsinnässä tunne on yhtä tärkeä kuin puhtaasti tekniset yksityiskohdat. Pitää tuntua siltä, että ”se oikea” on löytynyt. Ollaanhan sitä kuitenkin solmimassa varsin pitkäaikaista suhdetta. Myös elämänlaatuun vaikuttavien tekijöiden huomioiminen on tärkeää kodin etsinnässä. Näitä ovat mm. turvallinen ympäristö ja lapsiystävällisyys. Sekä ostaja että myyjä toivovat kaupankäynnissä sujuvuutta ja turvallisuutta. Virheiden korjaaminen mittavissa ja monimutkaisissa kaupoissa on vaikeaa ja tarpeetonta, joten siksi kokenut kiinteistönvälittäjä varmistaa kaiken jo etukäteen.

Oletko ensiasunnon ostaja? Meiltä saat ammattitaitoitoisen välittäjän, joka tukee ja auttaa Sinua elämäsi ensimmäisen oman kodin ostamisen kaikissa vaiheissa.

Löysitkö välitettävänämme olevien asuntojen joukosta sinua kiinnostavan kohteen? Jos kohteessa ei järjestetä yleisesittelyä, voit myös pyytää yksityisesittelyä Sinulle sopivana ajankohtana!

Muista kysyä meiltä myös hiljaisessa myynnissä olevia kohteita!

 

 

Toimistomme sijaitsee osoitteessa Tehtaankatu 43, Minimani, 67100 Kokkola.

Palvelemme Teitä ma – pe klo. 10.00 – 16.00 - muulloin sopimuksen mukaan.

Ota rohkeasti yhteyttä, autamme mielellämme!