Uutta kotia etsimässä?

Pyrimme siihen, että asuntoja pääsee katsomaan myös koronaepidemian aikana. Yleisnäyttöjä emme toistaiseksi järjestä, mutta välittäjämme kanssa voit sopia yksityisnäytöstä.

Tulethan näytölle vain täysin terveenä!

_________________________

Asunnon ostaminen on useimmille ihmisille elämän suurin hanke. Siksi ei olekaan ihme, että tuo askel aiheuttaa epävarmuutta.

Uuden kodin etsinnässä tunne on yhtä tärkeä kuin puhtaasti tekniset yksityiskohdat. Pitää tuntua siltä, että ”se oikea” on löytynyt. Ollaanhan sitä kuitenkin solmimassa varsin pitkäaikaista suhdetta.

Myös elämänlaatuun vaikuttavien tekijöiden huomioiminen on tärkeää kodin etsinnässä. Näitä ovat mm. turvallinen ympäristö ja lapsiystävällisyys.

Sekä ostaja että myyjä toivovat kaupankäynnissä sujuvuutta ja luotettavuutta. Asiantunteva ja vastuullinen kiinteistönvälittäjä selvittää kohteesta lain edellyttämät tiedot ostajan ja myyjän turvaksi.

Oletko ensiasunnon ostaja?

Meiltä saat ammattitaitoisen välittäjän, joka tukee ja auttaa Sinua elämäsi ensimmäisen oman kodin ostamisen kaikissa vaiheissa.

Löysitkö välitettävänämme olevien asuntojen joukosta sinua kiinnostavan kohteen? Jos kohteessa ei järjestetä yleisesittelyä, voit myös pyytää yksityisesittelyä Sinulle sopivana ajankohtana!